Di Mar Nails

nagelstudio • opleidingsinstituut • groothandel • sanaslankshop

SanaSlank

SanaSlank bij Di Mar Nails:  Snel en verantwoord afvallen!

 

Veel mensen hebben last van overgewicht. De laatste tijd wordt er regelmatig over geschreven en gesproken in de media. Vetzucht en overgewicht nemen onder de Nederlandse bevolking onrustbarend toe. Als we Amerika achterna gaan dan zal overgewicht alleen nog maar meer toenemen. En overgewicht, zo weten we allemaal, is ongezond!

 

Veel mensen volgen, of volgden, een dieet. De meeste diëten hebben op den duur een jojo-effect als resultaat. Men valt af, maar komt elke keer wanneer men het dieet stopt, weer meer aan.

 

Bij Di Mar Nails kunt u nu snel gewicht verliezen, gesteund door een intensieve begeleiding en met 230 heerlijke eiwitproducten. Di Mar Nails biedt u een volledig afslankprogramma, dat bestaat uit een eiwitdieet, metingen en begeleiding.

 

Of u nu 3 of 50 kilo kwijt wilt raken, iedereen kan bij ons afvallen!

 

Gezonde voeding

Overgewicht is een probleem van deze tijd. De mens beweegt minder en eet meer suikers en vetten. Snacks, verborgen suikers en vetten in kant en klare producten, uit eten gaan, een zittend leven, het werkt allemaal overgewicht in de hand. De meest efficiënte oplossing om niet aan te komen is gezond en verantwoord eten en bewegen. Dat betekent zo min mogelijk snacks en samengestelde en bewerkte producten, zoals kant en klare zakjes en maaltijden, frisdranken en alcohol nuttigen, maar dagelijks verse groenten, fruit, vlees en vis eten.

SanaSlank het eiwitdieet

Bij Di Mar Nails raakt u eerst uw overtollig gewicht snel kwijt door het volgen van een eiwitdieet. Heeft u uw streefgewicht bereikt dan gaat u langzaam maar zeker over op gezonde voeding. De begeleiding gaat door, ook na het afvallen, om zo te komen tot een normaal eetpatroon, waarbij u niet meer zult aankomen.

 

SanaSlank, hét eiwitdieetSanaSlank erkend verkoop en begeleidingspunt

Het eiwitdieet is een medische methode die de opname van koolhydraten en vetten zoveel mogelijk wil beperken. Hierbij eet u alleen eiwitten. Na 48 uur heeft het lichaam zijn suikerreserves opgebruikt en gaat het uit zijn vetreserves putten. Dit leidt tot de aanmaak van ketonlichamen die als energiebron worden gebruikt. De ketogenese is een natuurlijke biochemische afslankreactie van het lichaam. Door dit proces blijft de spiermassa behouden. Het lichaam past zich niet aan de verlaagde calorische waarde aan.

 

Voordelen

‘SanaSlank, hét eiwitdieet’ zorgt voor een snel zichtbaar gewichtsverlies. Hierdoor blijft u gemotiveerd. Daarnaast biedt SanaSlank een begeleidendboek met weekmenu’s en vele smakelijke recepten.  De eiwitproducten en weekpakketten waar bij ons mee wordt gewerkt zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken, waardoor het dieet makkelijk vol te houden is. U krijgt handige tips om de maaltijden smaakvol te bereiden.

 

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven?

*verplichte velden

Hier kunt u zich inschrijven voor onze speciale Sanaslank nieuwsbrief.

Klik hier voor de SanaSlank Webshop

Ontwerp en realisatie door Multiply Design