Di Mar Nails

nagelstudio • opleidingsinstituut • groothandel • sanaslankshop

Groothandel

Wanneer u bij ons een cursus heeft gevolgd of een certificaat heeft behaald dan kunt u met of zonder KvK-nummer bij ons terecht voor al uw kunstnagel - en handverzorgingsproducten van de merken CND™ en OPI.

 

Di Mar Nails in Roermond is sub-distributeur van OPI en CND™ afkomstig uit Amerika en bekend geworden door grote namen uit de showbiz wereld. Beide merken zijn de absolute top in hand- en nagelverzorging. Onze innovatieve nagelproducten resulteren in prachtige kunstnagels.

 

Daarnaast zijn we per 1 januari 2019 officieel verkooppunt voor de producten van Nailit – 'hét new-fashioned nagelstyling merk van de toekomst'.

 

We nodigen u dan ook graag uit om zelf kennis te komen maken met de prachtige kleuren nagellak van CND™ en OPI. Kom gerust langs bij onze groothandel. Onze medewerksters staan voor u klaar!

 

De groothandel is van maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 18.00u geopend en 's avonds alleen op afspraak.

Aanmelden

Bent u nagelstyliste? Meld u hieronder aan als u CND™, OPI en/of Nailit producten wilt gaan verkopen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Een KvK-inschrijving is niet noodzakelijk voor de aanmelding.

Formulier wordt verzonden...

Er is een probleem ontstaan.

Aanmelding ontvangen.

In welke merken bent u geïnteresseerd?

Ontwerp en realisatie door Multiply Design