Ga naar de inhoud

Groothandel

Wanneer je bij ons een cursus hebt gevolgd of een certificaat hebt behaald, ben je van harte welkom om met of zonder KvK-nummer bij ons langs te komen voor al je kunstnagel- en handverzorgingsproducten van de gerenommeerde merken CND™ en Nailit.

Di Mar Nails in Roermond fungeert als sub-distributeur van CND™, een merk dat zijn oorsprong vindt in Amerika en bekendheid heeft verworven door grote namen uit de showbusiness. Het staat garant voor kwaliteit en behoort tot de absolute top op het gebied van hand- en nagelverzorging. Onze innovatieve nagelproducten resulteren in prachtige kunstnagels die aan hoge standaarden voldoen.

Daarnaast zijn we officieel verkooppunt voor de producten van Nailit, hét eigentijdse merk voor nagelstyling van de toekomst.

We nodigen je graag uit om persoonlijk kennis te komen maken met de schitterende kleuren nagellak van CND™ en Nailit. Je bent van harte welkom in onze groothandel, waar onze medewerksters klaarstaan om je te assisteren!

De groothandel is geopend van maandag t/m vrijdag, van 9.00u tot 18.00u, en ’s avonds op afspraak. We zien ernaar uit je te verwelkomen en te voorzien van de hoogwaardige producten die passen bij jouw professionele behoeften.

Aanmelden

Ben jij een nagelstyliste en wil je CND™ en/of Nailit producten verkopen? Meld je hieronder aan, ook zonder KvK-inschrijving. We nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Ontdek de voordelen van hoogwaardige nagelproducten bij Di Mar Nails in Roermond. Jouw succes als nagelstyliste staat bij ons centraal.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam (contactpersoon)
In welk merk ben je geïnteresseerd?