Ga naar de inhoud

Nagelstudio

In onze moderne nagelstudio in Roermond verwelkomen onze ervaren nagelstylistes je graag, waar je kunt genieten van prachtige, natuurlijk ogende kunstnagels. Ongeacht of je een dame, heer, jong of oud bent, ben je bij ons aan het juiste adres voor kunstnagels die een ware blikvanger zijn. Al onze kunstnagels worden vervaardigd met hoogwaardige acrylproducten van gerenommeerde merken zoals CND™, OPI en Nailit.

Het acrylproduct, bestaande uit poeder en vloeistof, wordt nauwkeurig aangebracht op de natuurlijke nagel of een tip (verlengstukje). Acryl biedt het voordeel van snelle uitharding, en slechts een dun laagje is nodig voor een stevige en duurzame hechting. Een favoriet in ons assortiment acrylnagels is de French manicure, waarbij een prachtige kunstnagel wordt gecreëerd met een subtiel wit randje en een roze nagelbed.

Om de schoonheid van je kunstnagels te behouden, adviseren wij een bijwerking elke drie à vier weken. Bij ons heb je de volledige vrijheid om de lengte, het model, de kleur en het design van je kunstnagels naar wens te bepalen. Voor uitgebreide hand- en nagelverzorging bieden wij diverse vormen van manicuren aan, waaronder de verwennerij van een Spa Manicure behandeling, gekenmerkt door een ontspannende behandeling met warme paraffine.

Om van onze expertise te profiteren, verzoeken wij vriendelijk om voor advies en behandeling een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en je handen en nagels de aandacht te geven die ze verdienen. Ervaar onze hoogwaardige nagelverzorging in Roermond en geniet van prachtige kunstnagels die voldoen aan jouw persoonlijke stijlvoorkeuren.

Gelcolor by OPI / CND™ Shellac™ / Nailit Gelpolish

Onze langhoudende nagellak, met een ultrasnelle behandeling door een ervaren beautyprofessional, biedt uitstekende hechting en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Deze langhoudende lak blijft, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagels, tot wel 2 weken perfect en glanzend zitten. Het uitharden gebeurt onder een LED-light, wat resulteert in onmiddellijke droging van het systeem. Hierdoor kun je direct na de behandeling alles doen zonder de vrees voor beschadigingen aan de lak! Een correcte toepassing van het systeem is natuurlijk essentieel voor het optimale resultaat.

Onze langhoudende lak is niet alleen ideaal voor je vingernagels; het kan ook worden aangebracht op je teennagels, wat resulteert in een mooi verzorgd en langdurig eindresultaat. De verwijdering van de lak kun je zelf uitvoeren, maar als je dat verkiest, bieden wij ook deze service in onze salon aan. Kortom, met onze langhoudende nagellak geniet je van langdurige schoonheid en gemak, zowel voor je handen als je voeten. Ontdek de veelzijdigheid van onze langhoudende lak en ervaar duurzame elegantie op zowel je vingernagels als teennagels.

Prijslijst Nagelstudio

Acryl nagels€67,50
Bijwerken 1 kleur€47,00
Bijwerken 2 kleuren€59,00
Afweken acryl€47,50
Vijlen acryl + gelcolor€34,50
Acryl bijwerken en Gelcolor€64,50
Bijwerken 1 kleur en nagellak€58,00
Bijwerken 1 kleur en nagellak / gelcolor top€59,00
Mini manicure€20,50
OPI Hand Mask / Paraffine€15,50
Nagels lakken €13,50
Gelcolor incl mini manicure€42,50
Afweken Gelcolor €24,50
Biab (2 laagjes)€42,50
Extra laag Biab € 8,50
Biab en Gelcolor€ 49,75
Biab French€ 49,75
alle prijzen zijn inclusief BTW