Ga naar de inhoud

Opleidingen

Di Mar Nails in Roermond is met trots een van de officiële opleidingslocaties van Nailit voor nagelstylisten. Wij bieden hoogwaardige, professionele opleidingen aan in gel, acryl, manicure en gelpolish.

Onze ervaren instructeur, Margret Broens, kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van nagelstyling opleidingen en is gepassioneerd om haar uitgebreide kennis en expertise te delen met opkomende nagelstylisten. Bij Di Mar Nails streven we ernaar een inspirerende omgeving te bieden waar toekomstige nagelstylisten kunnen leren, groeien en gedegen vakmanschap kunnen ontwikkelen.

Of je nu een beginnende nagelstylist bent die de basis wil leren of een ervaren professional die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze opleidingen zijn ontworpen om aan diverse behoeften en niveaus te voldoen. Ontdek de wereld van nagelstyling bij Di Mar Nails en laat je begeleiden door de expertise van Margret Broens op jouw reis naar professioneel succes. Bereid je voor op een boeiende en praktijkgerichte leerervaring die jouw carrière in nagelstyling naar nieuwe hoogten zal brengen.

De opledingingsdata zijn in onderling overleg.